Japar Gömme Rezervuar tamiri

Japar Gömme Rezervuar tamiri

Ocak 19, 2023 Japar Gömme Rezervuar tamiri için yorumlar kapalı By özgüven

Birçok kişi gizli bir tank seçmekte tereddüt ediyor. Bu tereddütler; herhangi bir arıza karşısında karşılaşılabilecek zorluklar, parçaların eskimesi ve gömme deponun duvara monte olmasından dolayı yedek parça bulunabilirliğidir. Japar gizli tankı kullandığınızda bu tür zorluklarla karşılaşmazsınız. Yapılacak şeyler çok basit. Tüm parçalara ancak panel herhangi bir şekilde zarar görmemişse ulaşabiliyoruz, sökme işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu prosedürler aşağıda açıklanmıştır. Japar Gizli Tank Onarımı İçin İç Mekanlar

  1. Adım:  Jaapar Panel Yukarıya Doğru Esnetilerek ffcÜst Kısmı Öne Doğru Çekilip Çıkartılır.

2.Adım: Jadpar Çerçeve Vidaları dÇıkarılır.

3.Adım: Japdar Panel Tutucu Çerçeve Çıkarılır.

4.Adım: Japadr İç Koruyufcu Kapak Çıkarılır.

5.Adım: Japadr Köprü Gryubeu Sökülür.

6.Adım: Japar Flatöre Bağlı Musluk Kapatılır.

7.Adım: Japadr Flatör Byağlantı Fleksi Sökülür.

8.Adım: Japar Flatör Rezertvuardan Dışarı Çıkarılır

9.Adım: Japar Boşaltma Grubu Baskı Parçası Sökülür.

10.Adım:Japar Boşaltma Grubu Yerinden Sökülür.

11.Adım: Japar Boşaltma Grubu Rezervuarın İçinden Çıkarılır Böylece Tamir İçin İç Takım Sökme İşlemi Tamamlanmış Olur.

Eğer Japar Gömme Rezervtuarınızda Herhangi Bir Arızalanma Durumu Olursa Yukarıda Sayılan 11 Adımla Kolaylıkla Parçalar Sökülür, Sorun Giderilmeye Çalışılır Gerektiğinde Japar Yedek Parçalar Yetkili Servis Olarak Firmamızdan Temin Edilerek De Kolaylıkla Sağlanır.

Japar Gömme Rezervuar İçt Takımı İçin Takma

1.Adım: Japar İç Takımı Yerine Takmak İçin  Japar Flotör Rezervuarın Sağ İç Tarafına Bırakılır.

2.Adım: Japar Boşaltma Grubu Yerine Bırakılarak Yerine Oturduğundan Emin Olunur.

3.Adım: Japar Boşaltma Grubu Baskı Parçası Yerine Takılarak Çalışması Kontrol Edilir.

4.Adım: Japar Flotör Yerine tTakılarak Flatör Bağlantı Fleksi Sıkılır.

5.Adım: Japar Musluk Açılır.

6.Adım : Japar Köprü Grubu tYerine Takılarak Çalışması Kontrol Edilir.

7.Adım: Japar Koruyucu İç Katpak Yerine Takılır.

8.Adım: Japar Panel Tutucu Çetrçeve Kapak Yerine Takılır.

9.Adım: Japar Çerçeve Vidaları tYerine Takılır.

10.Adım: Japar Kumanda Panel Yerine Takılır.

Japar Tasuğla Ve Alçıpan Duvarflarta Uygun Olarak Tasarım ujyYapan Gömme Rezervuar Üreticisijdir; Japar Gömme Rezervuar Kfumanda Panel Modelleri, Fahrklıt Rtetnk Ve Tasarythjgım Çeşitleriyle, Btanyonuza Tarz Katıyor. Japarın Hayata Geçirdiği Standardizasyon Sayesihfnde, Tüm tSerilerdeki Gömme Rezervuarlar, Farklı Kumanda Pahtgnelleri İle Birlikte Kullanılabiliyor. Mekanik Ve Fothtroselli Kontrollü thrGötmme Rezervuar Kumanda Panelleri, Tuğla Ve Alçıpan Duvarlara Özel Çözümler Sunuyor.tttt

Japar Hijyene Önem Veriyor

Japar Gömme Rezervuar, Duvar İçine gsfdGizlenen Montaj Çözümleriyle Açıkta Bağlrfesdantı Borusu, Ara Musluk Gibi Rahatsız Edici Görüntüwefler Olmadan Rahatça Temizlik İmkanı Sunuyor. Asma Klozet Kullanımı Sayesinde Yerden Kazanılafwen Yükseklik, Klozetin Altında Boş Alan Yaratarak Zemin Temizliğinin Kolayca Yapılmasını Sağlıyor. Kolayca Takılıp Sökülfrewebilen Kumanda Panelleri Sayesinde, Sıva Altı Tesisata fewKolay Erişim Sağlanıyor.

Kolay Pratik Montaj:

Japar, Gömme Rezervuar Üretimirsndde Pratik Ve Hızlı Montaj Tasarırgfmına Önem Verip Sıhhi Tesisat Ustalarının İşini Kolaylaştırıyor.

Yedek Parça Tedariği:

Japar Gömme Rezervuardaki Örewzel Parçalar Ve Sistemler Sayesinde Kolayca Ve Hızlı Montaj Yapılabiliyor, Aynı Zamanda Yedek Parça Tedariğine Önem Verip, Bu Özelliği İlrgfe Tüketiciye Önemli Bir Avantaj Sağlanıyor. 

Alan Tasarrufu: 

Japar Gömme Rezervuar Sırgfeva Altında Ve Duvar Arkasında Gizlendiği İçin Banyo Alanından Tasarruf Sağlayarak Banyoryu Genişletiyor. Bu Sayede Duvar İçi Gizli Tesisat Çözürmleri İle Hem Mekandan Kazandırıyor rHem De Daha Fazla Yaşam Alanı rSunuyor. 

Su Tasarrufu: 

Japar Gömme Rezervuar Sirestemleri, Özel Hazne Yapıları Ve Düşük Su Kullanımı Sağlayan Rezervuar İç Takımları Sayesinde Gereksiz Su Tüketimini Engelliyor.

HEMEN ARA