KAYSERİ SUCU

KAYSERİ SUCU

Kasım 16, 2020 KAYSERİ SUCU için yorumlar kapalı By özgüven

Tüm Su Tesisat İşleriniz İçin Kapınıza Geliyoruz – 7 Gün 24 Saat
En Uygun Fiyatlarla Kırmadan Dökmeden Sıhhi Tesisat İşlerinizi Yapıyoruz. TESİSAT KAÇAK TAMİRİ, KIRMADAN DÖKMEDEN Sıhhi Tesisat İşleriniz – ‘DA SU ARIZA İŞLERİNİZİ, SIHHİ TESİSAT İŞLERİNİZİ,GÜNEŞ ENERJİSİ, KALORİFER TESİSAT İŞLERİNİZİ ( Pis Su, Temiz Su, Klozet, Banyo, Lavabo, Sifon, Pisuvar), EN UYGUN FİYATLARA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YAPILIR. 7/24 KESİNTİSİZ HİZMET ANLAYIŞIYLA VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİYLE HİZMETİNİZDEYİZ.

KAYSERİ SU TESİSATI

Su Tesisatınızdaki Arızalar Genellikle Boru Çürümesinden yada Plastik boruların Kaynak yerlerinin Zamanla Sızdırmazlık Özlelliğini Kaybetmesinden Dolayı Ortaya Çıkar Su tesisatınız eskiyse galvaniz boru olma olasılığı yüksektir galvaniz boruların ömrü bulunduğu ortama göre değişebilmektedir örneğin rutubetsiz ve ıslak görmeyen bir yerde 20-25 yılken ıslak ve rutubetli yerlerde 10-15 senede çürüyebilmektedir. tesisatınız eski ise çürüyen yeri bulup değiştirmek bazen çözüm olmakla beraber borunun diğer yerlerininde çürük olması durumunda bu seferde oradan kaçak yapmasına sebeb olabilir.

O yüzden tesisatınıza tamirat yaptırken borunun durumununda iyi analiz edilmesi gerekir. Bu Gibi durumlarda Su tesisatınızı komple değiştirmek daha karlı olacaktır. su tesisatınızı yüzeyden döşenebildiği gibi bazı kısımlarını fayans altına gömerekte döşenebilir.

KAYSERİ SU USTASI

Firmamız sıhhi tesisat ( su tesisatı, su kaçağı bulma ) gibi alanlarda faliyet göstermektedir. kırmadan kanal açma tuvalet açma lavabo açma pimaş tıkanıklıgı açma pis su gideri tıkanıklıgı açma Kalorifer tesisatı, kombi petek bakımı, musluk tamir ve montaj duşakabin montaj, lavabo montaj, klozet montaj,kılozet içtakım deyisimi petek montaj su kaçağı bulma gibi bir çok alanda siz müşterilerimizin ihtiyaclarını karşılıyor. Pratik ve hızlı çözümler ile günlerce eviniz tadilatta kalmadan temiz, çabuk ve güvenli bir şekilde hizmetimizi veriyoruz

KAYSERİ SU TESİSATÇISI

Sıhhi Tesisat İşleriniz – ’da hizmet vermekte olduğumuz sıhhi tesisat alanında yılları aşkın süredir müşterilerimize uygun fiyata kaliteyi sunmaktayız. Bizlere teknolojinin bir getirisi olan internet dünyasından da hızlı bir biçimde ulaşabilmek isteyen müşterilerimiz için web sitemizde tüm hizmetlerimizi detaylı olarak yayınlamaktayız.

Müşteri memnuniyeti odaklı çıktığımız yolda sizlerin liği için titiz bir biçimde çalışmaktayız. Tesisat arızaları, montaj hizmetleri ve daha pek çok tesisat işlemini uzman ekibimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Kaliteyi prensip edinerek müşterilerimize söz verdiğimiz günde ve saatte hizmet vermekteyiz. Çalışanları giyim kuşamından ahlakına kadar inceleyip sizlerin evine gönderiyoruz. Kaliteli malzeme ve ustalarla çalışarak kuruluşundan bu yana hiç usta değiştirmedik. Bizlere 7 gün 24 saat kesintisiz olarak iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

KAYSERİ GÜVENİLİR SU TESİSATÇISI

Günümüz teknolojisi ile su tesisatlarındaki sızıntı ya da kaçak kısa zamanda noktasal olarak tespit edilebilmektedir. Tesisatınızın gerek sıcak su hattında, gerekse soğuk su hattındaki herhangi bir kaçak hiçbir yeri kırmadan, çok kısa zamanda noktası noktasına tespit edilebilmektedir.Su kaçağını veya sızıntısını, son teknoloji termal kamera ilenoktasal olarak tespit edip, kısa bir sürede garantili olarak tamir ediyoruz. Temiz su tesisatın da oluşan su kaçaklarınıTest Ölçüm Cihazıile ölçerek daire tesisatında herhangi bir kaçak olup olmadığını tespit ettikten sonra, Su kaçağının noktasal olarak yeriTermal Kamera ile Görüntülü bulunarak onarımı yapılmaktadır.

Su Kaçakları tesisat borularının basınca en az dayanıklı olduğu alanlarda meydana gelmektedir. Genellikle zaman içerisinde eskiyen demir boruların pas ve kireç sebebi ile delinmesi, pprc plastik boruların üretim hatalarından kaynaklı arızaları, yine pvc plastik boruların birleşim noktalarında yapılan kaynak yani işçilik hataları su kaçaklarına sebep olmaktadır. Bir diğersu kaçak arızasınasebep olan husus ta inşaat aşamasında tesisat üzerinde sıva ustalarının hatalı çalışması sonucu borunun yaralanmasıdır.
Su kaçak bulmaişlemi artık eskisi kadar zor bir işlem değildir. Yeni cihazlar ve makineler vasıtasıylSu Tesisatçısı kaçaklarısıva ve fayans üzerinden kırmadan noktasal olarak bulunabilmektedir.

HEMEN ARA