PATYAYAN SU BORUSU TAMİRİ

PATYAYAN SU BORUSU TAMİRİ

Ocak 24, 2022 PATYAYAN SU BORUSU TAMİRİ için yorumlar kapalı By özgüven

KAYSERİDE patlayan boru tamiri için Tamirata girilmeden özgüven tesisatı tazyik kontrolü yapılarak hangi boruda kaçak olduğu aranır. Kaçak yeri bulunduktan sonrasında patlayan zeminin tamirine fiyat verilerek ev sahibi onayı alınıp işe başlanır.kayseride Günümüzde halen patlak boru tamiri için mahalle tesisatçısı özgüven çağırılır ve gelen tesisatçı, patlak su borusunun tam olarak yerini bilmediği için şüphelenilen alanı kırmaya başlar. Örneğin, komşunuzun banyo tavanında su damlıyor ve komşunuz bu durumu size bildirdi. Siz de bir tesisatçı bulma telaşına girdiniz ve eski usül ile patlak boru tamiri icra eden bir tesisatçı buldunuz. Tesisatçı patlayan su borusunun banyonuzdan bulunduğunu düşünerek banyonuzun tabanını tamamen kıracak ve minimum 3-4 günlük bir tadilat işi başlayacak. Önemli bir nokta ise, komşunuzun banyo tavanında su damlaması demek, sizin banyonuzdaki bir borunun patladığı anlamına gelmez. Yani, kalorifer tesisatınızın koridordan geçen bir borunun patlaması sonucu, su inşaat temeli içinde dolaşarak banyoda kendini gösterebilir.her zaman özgüven tesisat yanınızdadır.

patlak su borusu tamiri

SU BORUSU PATLADIGINDA TAMİRİ NASIL YAPILMALI

Bilgisayar destekli dinleme cihazlarımız ile bütün tesisatlarınızı özgüven içinde test ederiz Pis su, kalorifer tesisatı ve su tesisatını bir bir test ederiz Tecrübeli ekibimiz kaçağın olduğu noktayı tespit eder ve tamir için sizden tasdiklama bekler Onarımı isterseniz bizlere isterseniz var ise, kendi tesisatçınıza yaptırabilirsiniz Patlayan su borusunu hepimiz onarım eder ve onarımı yaparsak, yaptığımız iş için güvence veririz özgüven tesisat olarak güvenin bize

Patlayan su tesisat boruları derhal kendini belli etmez, borunun ne kadar hasarlı olduğuna nazaran de değişmiş olur bu süre. Patlayan boru oldukca ince bir biçimde su tesisatında sızdırıyorsa alt komşunun tavanında. kendini göstermesi birazcık vakit alabilir.. Beklenmedik bir biçimde komşunuzdan “tavanımdan su tesisat . damlıyor” diye yakınma gelebilir. Bu durumu ani biçimde durduramazsınız ve komşunuz tavanından devamlı damlayan suyun ev eşyalarını çok kötü etmesinden tedirgin olur. Tüm bu problemler yetmezmiş şeklinde bir de patlayan su borusu pak su tesisatına mı ilişik yoksa kirli su giderine mi ilişik diye düşüncesi iyice. gerginliğe sebep olur.tesisat borusu Çünkü kimse hela yada lavaboların giderlerinden geçen kirli suların tavanından akmasını istemez. Patlak su borusunun pak sudan olması işi birazcık daha çekilebilir hale getirebilir. Hergün nerede ise yüzlerce adamın başına gelen bu tatsız olayın çözümü oldukca basittir.tesisat Siz patlayan su borusu için bir tesisatçı bulma telaşına girersiniz, sadece bir taraftan ev içinde çıkacak kırıp dökme işlemi sizi düşündürür özgüven tesisat bu isin ustası..

KIRMADAN BORU SIZINTISINI CİHAZLA BULMA

ÖZGÜVEN TESİSAT OLARAK su sızıntı kaçagını cihazla tespit ediyoruz

Patlayan su borusu tesisat tamiri için şayet bizi tercih ederseniz bu muamele ancak birkaç saat arasında hallolur. Tecrübeli servis personellerimiz patlayan su borusunun yerini noktasal. olarak tespit eder ve patlak su borusunu size gösterir. Servis personellerimiz ,patlayan su borusunu onarım etmek için sizden tasdiklama ister, siz tasdiklama verirseniz onarımı da tecrübeli ekibimiz tarafındantesisat saglamca halledilir ve bu muamele için güvence verilir. Patlamış su boruları eski usüller ile çok maliyetli ve vakit isteyen bir süreçti. Teknolojik aletler ile su kaçağına sebep olan patlamış su boruları su kaçağı bulma cihazları ile bulunup onarımı yapılır.özgüven yapı tesisat.

HEMEN ARA