KAYSERİ MUTFAK TIKANDI

KAYSERİ MUTFAK TIKANDI

Ekim 4, 2021 KAYSERİ MUTFAK TIKANDI için yorumlar kapalı By özgüven

Mutfak Tıkandı Kayseri, de Lavabo tıkanıklığı ve mutfak tıkanıklığı olmadıkça monte gelen bir tıkanıklık sorunudur.
Beklenmedik anda oluşması, önceden atıkların önceden birikmeye başlar ve daha sonra lavabo tıkanıklığı oluşmasını sağlar. Mutfak Tıkandı Kayseri lavabolar, temizlemek bizim attığımız yabancı cisimlerden önce tıkanmaktadır. Lavaboya atılan yabancı cisimler, içindeki dirsek kısımlarında birikmektedir.


Mutfak Tıkandı Kayseri, Atıkları lavaboya atmaya devam ediyor, tıkanıklık olayı aniden ya da yavaş yavaş oluşuyor.
Lavabodan su yavaş gidiyor olsa sindirim suyu bu Lavabodan su yavaş gitmeden bekleyerek değil bir süre sonra lavabodan su gitmiyor olacak.
Lavabo tıkanmasının büyük olması varlığında ortaya çıkmakta olan, mutfak tıkanıklığı, banyo lavabosu ile mutfak lavabosuna nedenleri ile tıkanmalarda farklı olur.


Mutfak Lavabo da oluşan Mutfak tıkanıklığın büyük sebebi kıl tortuları sabun atıklarından Dolayi oluşurken, mutfak lavabosu organik atıklar ve atık yağlardan dolayi tıkanmaktadır.

MUTFAK TIKANDI KAYSERİ AÇMA

Mutfak tıkandı kayseri açma, bir giderde tıkanma oluştuğunda, ilk yapılacak iş neden tıkandığına bakmaktır. Sorunun nedenini bilirsek, çözüm için de ne gerektiğini bulabiliriz. Bunun yanı sıra gerçekten tıkanıklık mı, yoksa bir yerden su sızıp yerleri ıslatıyor da biz bunu mu tıkanıklık sanıyoruz. Örneğin bayanlar mutfak tıkandı kayseri açma diyerek arıza bildiriyorlar. Servis ekibi adrese ulaştığında görüyor ki mutfak tezgâhı altında çelik borularda bir sızıntı var. Gider tıkanmış olduğunda, zaten suyunuz az gider veya tezgâh altında duvara giren sifon kısmından su geri atar.

İşte o zaman tıkanıklık olduğu kesinleşir ve doğru servisi çağırabilirsiniz. Mutfağın pis su gider boruları döşenirken, çapının yeterli ölçüde yapılması gerekir. Bina mutfak ana borusu ve dairedeki çap uygunsa, çok daha zor tıkanır. Ancak çap ufaksa, çok daha kolay tıkanabilir. Eğim vermek de şarttır. Bir gider, dikey çıkan ana kolona en fazla 3 metre uzaklıkta olmalıdır. Aksi takdirde istenilen akıntı verilemez ve daha sonra boruya dökülen her şey boruda birikerek, istenmeyen tıkanmalara yol açar.

MUTFAK TIKANDI KAYSERİ NE YAPMALIYIM

Mutfak tıkanıklığı kayseri ne yapmalıyım, Yağlanma ve yemek artıkları tıkanıklığın başlıca nedenlerdir. Bayanların özellikle dikkat etmesi gereken yemek artıklarının dökülmemesi, marul ıspanak, yağlı tabakları, meyve ve sebzedeki toprakları lavaboda yıkanmamasıdır. Gider borusuna giden pislikler, borunun dibine çöker ve boru da tıkanmaya sebep olur. Tuvalet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, mutfak tıkandı kayseri ne yapmalıyım ve her türlü boru tıkanmaları ve bu boruların görüntüleme sistemleriyle görüntülenmeleri işlemlerini tek kalemde yapıp, sorunuzu en kısa sürede çözüyoruz.

Kırmadan mutfak tıkandı kayseri ne yapmalıyım, ile açıyoruz. Mutfağınız da hiçbir yerine zarar vermeden, özel robotlarımız sayesinde mutfak tıkanıklığı, gider borusunda tıkalı olan bölgeyi açıyoruz. Mutfaklarda bulunan pvc boruları, yemek artıklarının lavabodan atılması sonucu pvc boruların ek yerlerinde zamanla borunun tıkanmasına neden olur. Boruların içindeki bu tıkanma, herhangi bir demir veya metal boru veya çubuk yardımı ile açılmaz, aksine boruya zarar verir.
Mutfak gider borularının tıkanmasını, robot dediğimiz makine ile açıyoruz. Avrupa ile aynı teknolojiyi kullandığımız için, borularınıza hiçbir zarar vermiyoruz. Açamadığımız tıkanıklıklar için, ücret almıyoruz. Tıkalı mutfak sifonları en fazla 1 saat içerisinde garantili bir şekilde açılır.

HEMEN ARA