KAYSERİ SU TESİSATI

KAYSERİ SU TESİSATI

Eylül 11, 2020 KAYSERİ SU TESİSATI için yorumlar kapalı By özgüven

KAYSERİ TALAS SU TESİSATI; insan sağlığı ve çevre temiziliğine verdiği önemden dolayı müşterilerimize en iyi hizmet ve kaliteli hizmet vermeyi kendimize görev edindik. Alanındaki gelişmeleri takip ederek kendini yenilemek ve sektördeki öncü firma haline gelmek için çalışmalarına büyük bir hız ve azimle devam etmekteyiz.

KAYSERİ TALAS SU TESİSATI; Firmamız kurulduğu günden buyana bünyesinde barındırdığı sürekli yenilenen makine ve ekipmanlarımızla teknolojinin takipçisi olmayı , işinde eğitimli ve en önemli vazgeçilmez bir şirket politikası haline getirilmiştir. Temiz su borusunda kaçakları tespit etmede kullanılan yardımcı bir ekipmandır.

KAYSERİ TALAS SU TESİSATÇISI

Kaçak tespiti sırasında kullanılır.
Firmamız tarafından su kaçağı arızası sebebiyle yapılan onarım ve tadilat çalışmalarına 1 yıl garanti verilmektedir. Tadilat çalışmasından sonra meydana gelebilecek sorunlar firmamızdan dolayı kaynaklandığı belirlendiği taktirde sizden tekrar ücret talep edilemez.

Kayseri Talas Su Tesisatçısı ; Su tesisatı ve atık su borularının döşenmesini ,arızalı musluk ve batarya musluk değişimi, kanalizasyon tıkanıklarının açılması, bina içi doğal gaz ve kalorifer tesisatının çekilmesi, radyatörlerin takılması,makine ile petek temizleme , mutfak ve banyo tadilatlarının yapılması, bina ve fabrika altyapı işleri, fabrika ve binaların proje tesisat, su arıtma sistemleri, su kaçaklarının hiçbir yeri kırmadan cihazla tespiti, hidrofor montaj işlerinde profesyonel tecrübemizle hizmet vermekteyiz.

KAYSERİ TALAS SU TESİSATI

Kayseri Talas Su Tesisatı ; Kırmadan,dökmeden cihaz ile su kaçağı tespiti ve su sızıntısı bulma, kamera ve robotla tıkanıklık açma hizmetleri konusunda firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz.İster pis su gider hattınız isterse temiz su yani tesisat borularınız da su kaçağı, rutubet, nem, boya kabarması, alt kata damlama, yüksek su faturası gibi şikayetleriniz varsa 7/24  teknik servisimizi arayabilirsiniz.

Tesisat işlerinizin tamamına, Kayseri’nin neresinde olursanız olun profesyonel ekiplerle çözüm sunan ÖZGÜVEN TESİSAT bir telefonla ihtiyaç duyduğunuz tesisat işini yaptırmanızı sağlıyor. Ev ve işyerlerinizdeki su kaçağı sorunlarından tadilata ilişkin taleplerinize, gider tıkanıklıklarının kırıp dökmeden açılmasına kadar tüm ihtiyaçlarınıza, memnuniyet garantili çözümler sunmaktayız.

Kayseri Talas Su Tesisatı ; Geniş bir servis ağına sahip olan firmamız bünyesinde sadece deneyimli, modern tesisat cihazlarının kullanımı konusunda eğitim görmüş ve yaptığı işte her zaman için sorumluluk sahibi olan tesisat ustaları bulunmaktadır. Servis ekibimizdeki tesisat ustaları eski usul denen çağdışı yöntemlerle çalışmamakta, su kaçağı bulma veya gider tıkanıklığı açma gibi işlemlerde tüm hizmetlerinde son teknolojiye sahip özel üretim ekipmanlar ve ithal kimyasal ürünler kullanmaktadır.

KAYSERİ TALAS SU TESİSAT USTASI

Kayseri talas su tesisat ustası; Su kaçağını tespit etmede herhangi bir kırma dökme olmamaktadır. Su kaçağını kameralı sistemle tespit edilir ve böylelikle arızalı olan bölge görüntülenir. Firmamızın sunduğu kameralı su kaçağı tespiti hizmeti sayesinde ekstra masraflarla uğraşmazsınız.

Sıhhi tesisat tamiri, Kayseri’de ev, ofis ve iş yerlerinize sıhhi tesisat sorunlarınızı, boruların yenilenmesi veya tüm sıhhi tesisat tadilatı hizmetimizle 12 yıllık mesleki tecrübemizle 7 gün 24 saat müşterilerimizin yanındayız. Sıhhi tesisat tamiri konusundaki tüm sorunlarınızı çözüyoruz.

  • Bozulan, arızalanan musluklarınızı, bataryalarınızı, çeşmelerinizi tamir ediyoruz
  • Su kaçak ve arızalarınızı tespit ediyoruz ve onarıyoruz,
  • Bütün su tesisatı tamirat işlerinizi yapıyoruz.
  • Dilediğiniz zaman da da evinizin, ofisinizin ve iş yerinizin su tesisatını komple (mutfak tesisatı, lavabo tesisatı, klozet tesisatı, su tesisatı, doğalgaz tesisatı, atık su tesisatı) yeniliyoruz. Gerektiği hallerde anlaşma dahilinde periyodik bakım hizmeti de sunuyoruz.
HEMEN ARA