SU KAÇAGI TAMİRİ

SU KAÇAGI TAMİRİ

Ağustos 18, 2020 SU KAÇAGI TAMİRİ için yorumlar kapalı By özgüven

Biz Özgüven Tesisat olarak çalıştırdığımız elemanlara bilgi veriyoruz ve tesisatla alakalı tüm eğitimlerini sağlıyoruz. Dur durak dinlemeden çalıştık ve iyi tesisatçıyı da gördük, kötü tesisatçıları da gördük. İyi tesisatçılardan kastımız şudur. İşlerini kusursuz yapan ve hasarsız, temiz bir iş sağlayan, ek tadilat işleri çıkarmayan ve müşterilerden tepki almayanlar iyi tesisatçılar diye adlandırılır.

Bir de kötü tesisatçılar vardır ki müşteriye ters tepki vererek karşı çıkanlar, evlerine veya iş yerlerine giderek tadilat masrafı çıkaranlar ve bu iş tamamdır daha ömür boyu sorun yaşamazsınız diyen üçkağıtçı sahtekarlarla dolu bir dünyada da yaşamaktayız aynı zamanda. Bu tür tesisatçılar kişiye göre fiyat biçmekteler ve alın teri dökmeden parasını almaya bakıyor.  Detaylı bir bilgi isterseniz eğer bizi arayın ve bu konuda aklınızda soru işareti kalmasın. 7/24 size kusursuz hizmet vermekteyiz ve istediğiniz her an bizimle irtibata geçebilmekte siniz.

TESİSAT SU KAÇAGI TAMİRİ

Evinizde su kaçağı oldugunu düşünüyorumdüren belirtilerinizde çekinmeden firmamızla temasa geliyor. Hem eviniz daha Fazla Hasar görmesin, alt sizin komşu şikayete gelmesin, su tesisatı siz daha Fazla masraf yapmayın. arızalı su kaçak su kaçak tespiti yapan firmamız kayseride uygun şekilde montajınızdaki kaçağı tespit etsin. 

SU KAÇAĞI HİZMETİ KAYSERİ SERVİSİ SUCU

Su kaçağı çeşitliliği etapta duvarlarınızı etkilemeye başlar. Duvarlarda önce nemlenme, terleme, sıvalarında kabarma, rutubet ve küf etkisine yol açar. Parke kabardı, evde küf kokusu su alma nem alma, su faturası yüksek geliyor gibi yakınmalar başlıyor. Bu etkilerin ilerlememesi su tesisatçınız termal kameralı su kaçak tespiti yapıyor firmamızdan termal kameralı usta çağırıyoruz. 

Ustamız termal kamera kullanıyor, görüntülü kaçak tespiti yapacaktır. Cihazla su kaçak bulma günümüzde kullanılan tesisat su kaçağı belirleyici yöntemlerinden biri. Hem evinize zarar vermeden çalışılır, hem DE sizleri ek masraflardan kurtarır. Ustalar işini bitirdikten sonra evinizde boya yapma, fayans döşetme, sıva yapma gibi meşakkatli uğraşlara girmezsiniz. kayseri su tesisatçınız daima hzmetinizdedir.

HEMEN ARA