KAYSERİ SU TESİSATÇISI

KAYSERİ SU TESİSATÇISI

Temmuz 26, 2020 KAYSERİ SU TESİSATÇISI için yorumlar kapalı By özgüven

Kayseri su tesisatçısı firması olarak acil su arıza tesisat borunuzmu patladı? acil tesisatçımı gerek kayserinin her yerine acil servis hizmeti vermekteyiz.

Ustalarımız termal kamera cihaz kullanıyor, görüntülü kaçak tespiti yapmaktadırlar. Cihazla su kaçak bulma günümüzde kullanılan tesisat su kaçağı belirleyici yöntemlerinden biri. Hem evinize zarar vermeden çalışılır.

Musluk arızası tesisatı ve Musluk arızası sektörüne hiç bir yeri kırmadan dökmeden Musluk Arıza tespiti çözümler ile sizlere su Tesisatçısı Olarak hizmet vermekteyiz.

Su tesisatçısı servisi olarak tuvaletiniz mi tıkandı lavabonuz mu tıkandı ? hiç telaşa kapılmayın hemen arayın hızlı garantili servis.

KAYSERİ SU TESİSATI

özgüven tesisat olarak kalorifer petek tamiri montajı ve kurulumu yapıyoruz. kalorifer peteginiz ısıtmıyormu ? hemen arayın garantli saglam servis hizmeti sunalım.

kanal rögar gider hatları uzun yıllar sonra tıkanır bu devamlı tekrarlar bu boru hatların kırılma ve yag baglanmıs olur bu hatların degisimi ve sıfırdan döseme isini yapıyoruz.

Gömme rezervuar, Arızalı rezervuar sistemleri iç takımları sifon su kaçakları servisimiz tarafından garantili olarak çözülmektedir. Her marka rezervuar için yedek parça temini yapılmaktadır.

– HIZLI ÇÖZÜM ÜRETİRİZ.
– GARANTİLİ HİZMET
– SORUNSUZ ÇÖZÜM ODAKLI
-KENDİNE GÜVENEN FİRMA OLARAK ÖZGÜVEN YAPI

KAYSERİ SU TESİSATÇINIZ

Sıhhi tesisat tamiri, Kayseri’de ev, ofis ve iş yerlerinize sıhhi tesisat sorunlarınızı, boruların yenilenmesi veya tüm sıhhi tesisat tadilatı hizmetimizle 12 yıllık mesleki tecrübemizle 7 gün 24 saat müşterilerimizin yanındayız. Sıhhi tesisat tamiri konusundaki tüm sorunlarınızı çözüyoruz.

  • Bozulan, arızalanan musluklarınızı, bataryalarınızı, çeşmelerinizi tamir ediyoruz
  • Su kaçak ve arızalarınızı tespit ediyoruz ve onarıyoruz,
  • Bütün su tesisatı tamirat işlerinizi yapıyoruz.
  • Dilediğiniz zaman da da evinizin, ofisinizin ve iş yerinizin su tesisatını komple (mutfak tesisatı, lavabo tesisatı, klozet tesisatı, su tesisatı, doğalgaz tesisatı, atık su tesisatı) yeniliyoruz. Gerektiği hallerde anlaşma dahilinde periyodik bakım hizmeti de sunuyoruz.

KAYSERİ TALAS SU TESİSATI

KAYSERİ TALAS SU TESİSATÇISI

HEMEN ARA